tisdag 28 maj 2013

Njuter av sommaren

Här njuts det nog av sommaren i fulla drag. Vi är ute så mycket vi bara hinner, och med tanke på att det inte har fallit en droppe på flera veckor (dagtid) så blir det rätt många timmar.

Tobbi hade semester hela förra veckan och ännu den här veckan så vi försöker verkligen få något gjort med huset under den här tiden. På den punkten har vi lite varierande resultat. Ibland går det jättebra och ibland inget vidare, Tilde ska ju också ha sin tid med oss och lite omprioriteringar får hela tiden göras. Men nu är vi i alla fall så långt att garagegrunden står på tomten. Och idag kommer byggnadsmaterialet! Kanske vi får ett garage i sommar i alla fall.
Förutom allt byggande och egnahemshus relaterat arbete så försöker vi njuta av sommaren och varandra så mycket vi bara hinner. Tobbi och jag köpte varsin cykel till oss i födelsedags/bröllopsdags presenter och igår tog vi första turen på cykel. Oj vad länge sen jag cyklat! Men Tilde godkände att sitta i stolen så här ska det cyklas framöver!
En annan sak jag har testat på är att göra en rövarstek. Ingen snabbmat precis. Men efter att ha grävt gropen  i förväg dagen innan så efter 8 timmars eldande så hade vi en fin rövarstek att bjuda på. Bjöd våra talkoarbetare från garagegrunden på mat, men vi hade ingenstans att sitta på utsidan så vi byggde snabbt ihop ett bord av en sågbock och en trall. Funkade riktigt fint. Mysigt att sitta alla och äta ute.

Maj har varit en helt fantastisk månad. Blir resten av sommaren så här bra så kommer den att vara oförglömlig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar