torsdag 7 juni 2012

Veckan som varit

Veckan som varit kan summeras med: Mycket. Det har varit så mycket av allt att mycket har runnit över för oss.
På plussidan så har mycket blivit gjort, mycket har hänt på bygget, mycket har rett ut sig och mycket har fallit på plats. Men sedan har vi också haft mycket på minussidan. Mycket har gått åt pipsvängen, mycket har vi behövt ändra på, mycket har vi varit tvungna att ändra våra scheman efter, mycket har hänt med oss under de här dagarna och mycket har gjort att vi blivit mer och mer försenade enligt den tidsplan vi satt upp.
Så ingen blir väl förvånad, med tanke på allt som händer just nu. När man bollar med att försöka få bygget klart i tid, att försöka få andan att hålla, att försöka få kroppen att orka med, att försöka få sina värden i skick så att doktorn kan säga att man mår bra. Och att samtidigt känna pressen över att deadlinen sakta men säkert knuffas lägre och längre bort, allt längre från den dag vi tänkt flytta in, och känslan när vi inte längre kan knuffa datumet för lägenheten är inte längre vår. Lägg då på känslan av att inte veta när det blir dags att åka till sjukhuset och läkarnas tränga order om att inte anstränga sig. Den stressen börjar verkligen ligga på nu.
Så ingen blir väl förvånad om jag säger att veckan varit känslofylld. Å ena sidan har det varit en av de roligaste veckorna på länge, fulla av hopp och förväntningar och härliga människor. Å andra sidan har det varit den tyngsta veckan på länge, då hoppet brister och motgångarna bara varit för många.

Sedan kan jag bara inte låta bli att dra på munnen då sjuksköterskan säger "Ja, och så får du inte stressa nu". Good luck have fun with that one!

Nej men seriöst, Tobbi och jag har alltid varit fixar-folk och B-planen finns alltid i bakhuvudet. Så även om veckan har varit tuff så vet vi att vi fixar det. Men livet skulle gärna få sluta slänga motgångar på oss för en vecka nu. Tack.


2 kommentarer:

  1. Nån gång måste det ju ändå svänga. Hoppas livet hittar lagret med medgångar och börjar slänga dem på er i stället :)

    SvaraRadera
  2. Oj, vad smileyn i förra kommentaren började se underlig ut i den här fonten...lite som en glad mussla

    SvaraRadera