tisdag 25 november 2014

Lopp-o-holic

Det var Jans benämning på mig igår. En som är beroende av att shoppa på loppis, haha!

Men visst finns det lite sanning i det. Har shoppat väldigt mycket på loppis de senaste veckorna. Men det är ju så roligt. Och visst är det skönt att köpa saker för en mycket billigare peng än i butiken. Hittills har jag kunnat ursäkta mig med "jamen, vi behöver ju faktiskt det här", men efter att ha låtit Tobbi släpa hem en Skohylla, en byrå och en gästsäng så får jag nog dra i handbromsen för ett tag. Jag påstår fortfarande att vi har nytta av ovanstående möbler, men de är nog inte livsviktiga eller akuta behov. Dessutom har de ökat på min projektlista, så jag får allt bocka av några projekt innan jag inhandlar fler nu. 


Skohyllan och byrån bor numera i hjälpköket. Jag drömmer om att de en dag ska gå i vitt, men efter att ha haft dem här hemma i några dagar så tycker jag de är helt okej i trä också. Även om jag tror de skulle vara mer stilrena i vitt. Jaja, det finns på min to-do list. 


Bredvid byrån ser ni också ett av mina problemområden. En ful blöjroskis och ännu fulare kattlåda. 
Jag behöver en roskis i hjälpköket, blöjorna är tillfälliga, men den används även för skräp vi hittar i fickorna (allra senast då kläderna når tvättmaskinen) eller för prislappar på nya kläder, då vi tömmer väskor osv. Och kattlådan säger ju sig själv varför den behövs. Jag får besöka Pinterest, kanske jag hittar en snygg lösning på det hela. Eller kanske ni har en på lager? Kanske ni vet av någon snygg kattlåda?

1 kommentar:

  1. Jag älskar att handla på loppis :D tror att 80% av mina kläder är second hand.

    Själv vill jag ha en sån här smidig kattlåda :D http://vildatassar.se/index.php?route=product/product&path=18_64&product_id=73

    SvaraRadera