lördag 30 mars 2013

En vecka i Norr

Nu har vi snart varit en hel vecka i Äkäs. Roltigt skönt har det varit, med fint väder och bara några grader på minussidan under dagarna. Tobbi, jag och Tilde har verkligen fått slappna av här och ta det lugnt. Lite har vi försökt röra på oss, främst med att gå ute med vagnen då Tilde ska vila, men ett varv i backen har vi också överlevt.
I Torsdags var vi hem till Kusin i Muonio och hälsade på hela familjen. Mycket fart och fläkt och tjo och tjim. Och så vackert ställe att bo på! Självfallet blev vi väl mottagna och vi önskar redan att vi snart ska få hälsa på igen.
På torsdags kvällen och under natten så anlände även resten av familjen Backström så de två senaste dagarna har antalet personer i stugan varit hela nio. Och det har också gått hur bra som helst. Tobbi och jag har både fått mer tid på tumanhand och fått skratta av oss i gott sällskap.

Men snart är semestern slut för denna gång. Vi gör en avstickare till Haparanda på vägen hem och sedan är det att komma in i rutinerna hemma igen. Och att tömma kamerorna på alla fotografier och filmer vi fått till här. Så ska ni också få se vad vi har hållit på med de senaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar