tisdag 29 april 2014

Sjukstugan fortsätter

Just typiskt. Man känner hur förkylningen släpper och sen slår den åter tillbaka i ansiktet på en. 
Allt kändes bra. Hostan o snuvan var kvar men inte alls lika jobbigt som tidigare. Gick ut och njöt av solen (fullt påklädd nog). Men tydligen räckte det. Nya saldot blev Öroninflammation på höger öra. Yess... Så nu ligger jag här igen. Denna gång med penicillin och panadol som bästa vänner. Ska hoppas att det går om snabbt bara. 

Som tur är så har man riktiga vänner och släktingar som hjälper en när man har det svårt. Vet inte hur jag skulle ha tagit mig genom det första dygnet utan hjälp, då Tobbi dessutom jobbade natt. Inte så lätt att ta hand om en tvååring när man själv knappt klarar av att ta hand om sig själv.
Sen igår kom syster på besök och passade Tilde. Det gjorde att Tobbi hann (och orkade) ta hand om hemmet så nu behöver vi inte ha ångest över att bo i ett kaos i alla fall. Och det gör nog mycket för tillfrisknandet att få vakna och gå genom ett nystädat hem. Man blir genast mycket lugnare. Och Tilde njöt ju självfallet massor av att få uppmärkshet av moster och av att få vara ute ett tag ;)

Härligt att ha folk i sin närhet som bryr sig om en. 

Tilde och Ludde från förra veckans bus. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar