söndag 29 juli 2012

Riktig sommar

Nu har jag verkligen fått känna av hur en riktig sommar ska vara. I torsdags fick syster mig på villa-tankar så väskor packades och hela Kållby-familjen flydde ut till Gåsöun för lite villaliv. Var helt otroligt mysigt och avslappnande, även om vi saknade rinnande vatten (vilket är lite extra jobbigt nu när man ska hålla på med blöjbyten) men det funkade nog helt bra.
På fredagen sedan började vi dagen med promenad med vagn och sedan åkte jag och tösen hem för att plocka upp Tobbi som jobbat natt. Hemma väntade också vårt badkar på gården så vi bar in det innan vi fortsatte till Kokkola.
I kokkola blev det sedan shopping för hela slanten. Tösen sover bra i vagnen så länge den rör på sig (så man får inte stå och se på något alltför länge) så vi hade inga problem med att avverka en affär efter den andra. Blev köpt en del saker till tjejen och en hel del saker till hemmet. Efter stadsbesöket fortsatte vi med villaliv och såg på invigningen av OS med Daniel till sena natten.

Igår då körde vid med slappande på hög nivå. Madrasser släpades ut på gräsmattan och böcker och tidningar togs fram. Egentligen gjorde vi inte mer än så... och ändå tog det upp en hel dag. Umgänge med syster och fästman, god mat och mycket sol var dagen saldo.
Vi kunde ha stannat längre men beslöt ändå att packa ihop och åka hem, har ju ändå en katt att se efter också. Och tur var ju det med tanke på åskvädret som drog över imorse!


Efter den här helgen så förlåter jag vädret om det beslutar sig för att bli höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar