tisdag 13 november 2012

"Tror du vi e meir än ba kaveris?"

November 2002 beslöt två högstadie elever att de skulle testa på det här med att vara ihop. Vänskapen hade fått växa fram under de två månader de känt varandra men efter att den ene blivit singel så började ryktena gå om att det var mer än bara vänskap. När till slut den närmsta kretsen började fråga tog paret till det moderna kommunikationssättet sms och med några snabba meddelanden synade sin relation och gav förhållandet en chans.

Ja, ungefär så gick det till när Tina och Tobias 14 år blev ett par. Ett år var väl det ultimata man siktade på i den åldern. Nu har det gått tio och ännu ser vi nog ingen ände på det. Men att börja sitt förhållande i så unga år har nog inte varit lätt, övergångsperioderna som man själv har fått gå igenom har även märkts på vårt förhållandet. Jag tror ingen kan påstå att de är samma människa som de var när de var 14 år. Vi har varit tvungna att växa med tiden, och vårt förhållande har fått så lov att växa med oss.

Vi synade tillsammans våra gamla foton för att hitta något att dela med oss. Vi kunde snabbt konstatera att vi haft tio väldigt roliga år bakom oss. En tid med förfärligt dålig kvalitet på bilderna och miner som kanske har inte varit de snyggaste att bevara... Haha! Oj så bra vi har haft det!
Vi har vridit oss av skratt under tiden vi varit på jakt efter en någorlunda vettig bild, vilket visade sig svårare än vi först trodde. Denna var vad vi till slut hittade:
Hösten 2006
Tio år som sagt. Mer exakt på torsdag. Och det ska självfallet firas. Så nu ska vi och den lilla vi åstadkommit spendera lite tid tillsammans i några dagar. Och sen många dagar efter det. Och det ser vi ju självfallet också fram emot.

3 kommentarer:

  1. Oj jösses eri faktiskt sålängsan!! :O Grattis! :))

    SvaraRadera
  2. E de sjukt att tycka att de int kanns så lange sedan? :D Tank vilken tur att hitta sin sjalsfrande i så unga år! Grattis på er! <3

    SvaraRadera
  3. Det är inte många par jag känner som slår våra 8 år tillsammans men ni gör det ;D Grattis i efterskott!

    SvaraRadera