söndag 7 augusti 2011

Resan till visby

Så var vi då äntligen påväg till visby. Resan startade i fredags kl20.00 och vi är beräknade att anlända till visby kl 02.45 lokal tid. Sen är planen att resa runt på gotland med husbilen fram till onsdagen då vi parkerar vår husbil på campingen strax utanför visby och fortsätter semestern i mer medeltida kläder.

Men ja, vad kan gå fel på en och en halv dag?

På fredagen då vi startade så tog vi vår första paus vid abc i närpes. Jag var hungrig och köpte en smörgås, när jag tagit första tuggan så öppnade jag smörgåsen och fann att gurkan var numera mer brun/gul än grön. Jag klagade och fick en ny smörgås men resultatet var det samma ( fick den då bytt mot juice och bulle).
Då vi kom på båten kom Dandy ( hunden) på att han inte kunde hålla sig längre så han bestämde sig för att bajsa i korridoren med heltäckningsmattan. Som tur var så hade vi även med hennes katt och kattlådan så det hela gick rätt smärtfritt ( tyvärr ej luktfritt). När vi sedan kom fram till vår djurhytt så hade de innan oss haft fest och spytt i hytten. Allt var ju nog uppstädat men det luktade ju fortfarande och vi var tvunga att be om en annan hytt. Men det slutade inte heller där, för när vi sedan skulle gå på buffe'n så blev vårt bord dubbelbokat.
Väl iland var det dags att hitta kattköparen och självfallet beslöt sig laptopen att den skulle haka upp sig så mycket som möjligt medan vi kryssade på med husbilen på stockholms gator.

Men, allt slutade ju tillslut lyckligt och alla problem har vi lyckats lösa. Snart är vi framme på ön och vi kan ju bara hoppas på att allt ska löpa smärtfritt härifrån. Trots alla problem har vi haft roligt och mer skratt och stoj vänar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar