lördag 27 augusti 2011

Visby nr.2, Resan till Gotland i bilder

Ja, jag vet att jag till en början skrev i det förra inlägget att bilderna också skulle komma, men när jag väl hade läst igenom det så insåg jag ju att det kommer ju bli helt hutlöst långt. Så nu tar vi det lite steg för steg med bilder. (Med risk för att folk aldrig kommer orka genom nr.1. Men det är ju så då)
Att resa med Dandy i bilen var på sitt sätt spännande eftersom han ville så gärna vara med. Helst längst fram. Helst på passagerarstolen.

Resan med Silja Galaxy gick främst till att sova. Det syns lite dåligt på bilden, men förutom Dandy så ligger både jag och Tobbi i enkelsängen. Trångt, men rätt mysigt.

Träffpunkten vi sov på vår första natt på Gotland var inte mer än en parkering dimensionerad för husbilar. Det fanns dock toaletter med rinnande vatten vilket uppskattades mycket.

Nästa morgon begav vi oss på upptäcktsfärd innan vi fortsatte vidare mot Ljugarn.

Det vi hittade var en klippavsats som stupade rakt ner till en strand.

Självfallet skulle alla bevisa att de vågade sig så långt ut på klipporna som möjligt.

Och det var det nog värt för utsikten var slående.

Det blev många bra foton tagna vid klipporna innan vi gick tillbaka till husbilen och begav oss vidare mot Netties släktingar.


Det var del 1 av mina foton och del 2 av Visby. Men jag hinner inte med fler idag. Ska nu hoppa i duschen och springa några ärenden innan det blir dags för Villa avslutning. Detta år kommer den att firas tillsammans med några vänner vid deras villa. Lite konstigt att inte vara vid den egna villan, men å andra sidan så har vi inte alltid spenderat villa avslutning där heller så det här blir inte första gången traditionen bryts.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar