lördag 22 mars 2014

Då allt blir rätt, en helt vanlig dag

Idag är en sådan där dag då man känner att man gör allt rätt. Tobbi kom hem på morgonsidan så självfallet steg jag upp med Tilde efter kl. 6. Tilde fick dricka välling framför Bamse och jag hann sitta och spela lite på datorn medan jag drack te. Då vi stigit upp hade jag satt på bastun så när bamse var klar (eller... Inte intressant mera) så gick vi o bada i ett behagligt varmt badrum. Tilde fick plaska i badkaret och då fick jag duscha i lugn och ro. Efter duschen åt jag frukost medan Tilde målade och medan vi väntade på att Tobbi skulle vakna så hann vi plocka ur och i diskmaskinen och diska bort alla stekpannor och skålar. När Tobbi vaknade hann jag borsta tänderna på ungen (vilket inte alltid är så lätt att minnas, eller att utföra) och plocka av torkställningen och medan Tobbi duschade fick Tilde äta lunch. 
Nu är klockan halv 1 och det står en pannkaka i ugnen och är alldeles strax klar att ätas. Efteråt ska Tilde sova och sen blir det dop ikväll. En helt vardaglig lördag, men ändå så skön. Skönt med dagar då allt flyter på och skönt att inte känna mig trött pga graviditet eller förkylning. 


Tilde smakar på grädden. Älskar förresten begagnat! Allt Tilde har på sig idag är från loppis. Utom strumporna, som är köpta på rea. O blöjan såklart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar