onsdag 18 januari 2012

Skitdag

Jag brukar annars vara positiv och säger ofta saker som "det blir vad man gör det till" och liknande, för livet är uppbyggt så enligt mig. Men den här dagen har bara slängt så mycket skit på mig så jag orkar helt enkelt inte bära på den. Som tur är så är min kropp specialiserad på att hantera situationer jag inte längre klarar av själv så efter lite tårar, arga kommentarer till spegelbilden och suckande så känner jag att jag är på rätt köl igen.



Såhär känner jag mig idag.

För att dela med mig av mitt gnäll så har bland annat följande saker skitit sig ida
  • Jag har inatt sovit knyckigt och haft drömmar fulla av ångest och stress.

  • Just nu vet vi inte om vår katt faktiskt blir vår katt eller om tanten ska ha tillbaka honom.

  • En internet-medlem-miss gjorde att jag blev tvungen att betala 40€ för en årsavgift jag inte kommer använda (ja, här får jag helt skylla mig själv).

  • Plus tusen småsaker som är för fjantiga för att nämnas en och en här.


  • Snälla låt resten av dagen gå lite bättre. Jag får inget gjort varken på jobbet eller hemma med den här känslan i bröstet.

    3 kommentarer:

    1. WTF int kan hon ju ändra sig och ta tillbaka honom?

      SvaraRadera
    2. Nä det är väl det som är hennes problem. Hon skulle mer än gärna ta tillbaka honom (han blev helt enkelt för fin för att han sku ha fått säljas) men deras avtal hindrar henne.
      Problemet är nu att hon aldrig fullföljer sin del av kontraktet (hon ska ha en lyckad parning ur det, vilket hon inte har fått på två år. Och hon har inte försökt på åtminstone ett halvår) och nu när det försöker lösas genom kompromisser (att hon ex skulle få en av hans kattungar eller att han skulle köpas upp) så spjärnar hon bara emot.
      En miss gjordes nämligen när köpekontraktet skrevs och de har inte satt något "bäst före datum" för parningen så tekniskt sett kan hon låta det ta hur länge som helst utan att försöka para honom och så länge det håller på så kan int han användas av någon annan till avel och han kan heller inte skrivas över på oss.
      Så summa summarum gynnar det ju inte någon att de inte kommer fram till en kompromiss. Men precis som du sa så kan hon inte bara ta tillbaka honom så förhoppningsvis löser de det hela rätt snabbt och vi kan återgå till den plan vi satt upp.

      SvaraRadera
    3. Hm... No ger hon sig säkert snart, låter ju int som om hon kan gö så myki annat!

      SvaraRadera