måndag 2 april 2012

April, April

Så var det redan April. Skitt vad tiden går fort! Men förutom att det bytt månad så har väl inte så mycket förändrats. Jag jobbar som normalt, Tobbi kör med Gulan runt i Finland/Sverige. Vi bygger vidare och magen växer.

Men den här veckan är ju i alla fall lite annorlunda, då vi bara behöver jobba till torsdag. Ska bli riktigt skönt med en långhelg. Ska se då hur mycket vi orkar vara på bygget, åtminstone fredag och söndag kommer nog gå i byggandets tecken. Förhoppningsvis får vi några att joina oss också, skulle vara jättekul ifall vi skulle få igång den här sista spurten nu så vi får flytta in någon gång! Även om vi haft bra fart på under byggtiden så börjar vi bli lite otåliga. Speciellt nu när man börjar se att det finns en ände på det hela. Mellanväggarna har börjat komma upp på övervåningen och golvet i badrummet är snart klart att kaklas. Dessutom började jag måla första lagret med grundfärg i lördags, och resultatet var förvånansvärt slätt, så det borde nog inte vara alltför mycket slipning och spackel kvar. Och det tackar vi för! Ännu är det rätt roligt att spackla men jag skulle helt klart göra något annat emellan.

Är affärerna förresten öppna normalt på lördagen? Överväger nämligen ett besök till Vasa eller Kokkola, men stänger butikerna tidigare under påsklördagen så blir det nog bara Kokkola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar