måndag 9 april 2012

Påsken

Fyra dagar ledigt går snabbt och det finns helt klart inte mycket tid till att sätta framför datorn.

På fredagen hade vi talkoarbetare på bygget igen. De var nästan för effektiva då alla uppgifter vi kunde komma på blev gjorda och spackelpåsen tog slut. Jätteroligt var det i alla fall och vi kände att vi verkligen kommer framåt.
På lördagen blev det en vända via Vasa och Kaskö. Haha, normala spontanresor för oss med andra ord. Brände en del pengar och kom hem med bilen full. Hann även träffa lite bekanta, vilket ju var roligt då det ju var ett tag sedan vi besökt Vasa.
Söndagen fick vi en ivrig liten talkoarbetare till bygget. Blev "bara" en halv dags arbete, men mycket nödvändigt gjordes ändå inför den kommande vecka. Efteråt fixade vi tre en påsklunch med ägg, sallad och limpa och till kvällen körde Tobbi iväg på jobb. Där tog nog min energi slut och jag själv unnade mig lite tid framför TVn.

Idag känns det också som att det kommer behövas laddning av batterierna om vi ska orka med nästa vecka. Men det är helt ok, för inget är inplanerat, Tobbi sover ännu och jag ska försöka varva ner och acceptera att det nog går bra att göra ingenting också.

1 kommentar:

  1. Hej Tina! Riktigt söt blogg! Lycka till med bygget och bebin.

    SvaraRadera