tisdag 17 april 2012

Ett varv via Rautia

Tobbi behövde inte åka med Gulan ännu igår så vi tog tillfället i akt och körde via Rautia på samma gång vi ändå skulle in till stan för att handla. Vi petade på lite tapeter, kollade priser på kakel och kikade lite snabbt på en bastukamin.
Kom vi hem med något då? Jodå, en beställning på 150 kvadratmeter laminatgolv! Vi hittade alltså golvet till huset! Hade sett på det tidigare, men inte varit riktigt hundra på om det varit rätt eller inte. Efteråt har vi hunnit springa i andra butiker för att jämföra priser och nyanser så nu kände vi oss redo att slå slag i saken (plus att de just nu hade det på specialpris så hjälpet ju lite till att det blev just igår). Men visst känns det pirrigt. Det här är ju som sagt 80% av allt golv vi kommer ha i hemmet. Blir vi inte nöjda så kommer det vara ett väldigt stort problem. Men varför skulle det inte bli bra? Vi köpte ett kvalitetgolv i den färg vi tänkt oss att vi skulle ha. Bättre än så kan det ju inte bli.

Så nu skulle det "bara" vara att hitta de rätta nyanserna till väggarna också...

1 kommentar:

  1. Hejsan Tina,
    åh, det är så lätt hänt! Man letar efter en sak och finner en helt annan (och det är ofta de köpen som blir allra bäst). Jag tror inte ni behöver tvivla på golvet, är det i rätt nyans så ska det inte vara något problem.
    Jag jobbar på Byggla.se och skulle gärna vilja se ditt projekt på Byggla. Du kan väl maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad får du en liten present.
    /Vendela på Byggla

    SvaraRadera