onsdag 21 mars 2012

Glasskiva?

Vi funderar föresten på alternativet "glasskiva vid diskbänken". Att vi alltså skulle t.ex. tapetsera väggen vid diskbänken och sedan sätta en glasskiva som stänkskydd.
Men vet någon varifrån man skulle få tag på en sådan?

6 kommentarer:

  1. En glasmästare kan nog ta hand om sådant. Det gäller bara att se till att man får rätt sorts glas. Det finns ju glaslund i Jeppis (eller vad det nu heter?).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja farao, det har de ju :p Det är såntdärnt man glömmer när man inte behöver köpa måttbeställt glas så ofta. Hehe.

      Jonej, självklart är det ju skillnad på glas och glas. Men jag räknar med att glasmästaren vet sådant bättre än jag ;)

      Radera
    2. Jo, de brukar nog veta, men bäst att kolla så man säkert får rätt. Skulle vara hemskt om den skulle spricka mitt i matlagningen. :)

      Radera
    3. Jonej. Men mitt i matlagningen tvivlar jag nog på att den spricker, med tanke på att den är flera meter från spisen. Men däremot behöver den tåla lite stötar, ifall man råkar dunka in något i den medans man diskar.

      Radera
  2. man brukar också använd nå sort pleksi "glas" skiva.. dom hade sånt tro ja på Zacus kök.. där hadd dom tapetsera bakom på visningsköke..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, har för mig att plexi skulle funka bra. Dessutom så skulle det gå lättare att borra i än just glas ifall vi vill hänga upp något på väggen vid diskbänken.

      (Tydligen är jag mer ENJO förstörd än jag trodde, för när jag hör plexi så tänker jag genast "Ja, så får man inte gå med poler&skurpastan på det för då förstör det ytan" haha!)

      Radera