fredag 9 mars 2012

Tid för lugn?

Satt i soffan med Tobbi, trötta och slitna som vanligt efter en hel dag på vift, och konstaterade att vi borde hitta tid för att ta det lugnt. För tillfället så har vi så mycket på gång att vi inte vill vara uppe längre än till 10 på kvällen, vi lägger oss som klubbade i sängen och skulle trots det kunna sova en timme till eller två då vi vaknar. Man behöver inte vara ett geni för att förstå att vi behöver en paus.

Men när ska vi ta oss tid till det? När det äntligen blir helg så ser jag ju fram emot att själv får vara på bygget en dag (och Tobbi vill ju vara där så mycket som möjligt för att få det klart). Och skulle vi väl ta en dag ledigt från bygget så skulle vi ju vilja åka till stan för att se på ytmaterial, lampor, badrumsinredningar osv. Och det är ju verkligen inte det samma som att ta det lugnt och ladda batterierna! Om möjligt är man ju ännu tröttare efter en hel dag på stan. Så egentligen borde vi ta en helg helt utan bygget. På lördagen skulle vi göra alla måsten som alltid dyker upp när man är ledig och sedan söndagen skulle då äntligen få gå till lite avkoppling.
Men nu till helgen tror jag nog inte att det blir av, vi får köra på små pauser istället och ställa väckarklockan lite senare än normalt. Men kanske nästa?

4 kommentarer:

  1. Om int ni tycker att ni har tid att ta en helg ledig så kan ni ju i alla fall ta en kväll + en sovmorgon. T.ex. kl 17 på lördag måst ni fara från bygget och ni får int fara nånstans före 12 på söndag morgon.

    SvaraRadera
  2. håller me hanna :)
    om ni sen flytar in en helg förr eller senare spelar ingen roll.. vila ni nu ihelgen!! vis ka ju ti BB på lördan :)) och sen kanski he bli na kalas i vänum på lödas eli sondas kvälldi tyckt ja mam fundera...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men vi är som på något sätt så mitt i ihelgen. Nästa helg passar det myki bättre me ledigt sku jag säg. Men det kan bra vara att det blir att vi istället far jättetidigt till bygget imoron, men tar sen "kvällen" redan då vi far till BB. Då har vi ju hela dagen på oss att göra annat på :) kalas låter o annos trevligt, tycke he er så längsan vi har sett folk nu.

      Jonej, int stressar vi helt hutlöst med det här inflyttningsdagen int. Bestämd med Tobbi igår att vi far upp till Ylläs runt vappen. O det oberoend om vi så bara sku ha en enda vägg kvar att måla (eller vad annat vi kan vara mitt upp i då just).

      Radera