onsdag 14 mars 2012

Sjuksrivna på bygget

För tillfället är båda papporna sjukskrivna från sina jobb. Men det hindrar dem ju inte från att vara på bygget (det här är då något de själva kommit på, inget som vi har föreslagit). Och det är något som vi verkligen uppskattar helt otroligt mycket. För det gör ju att mer jobb blir gjort, oberoende om de bara är där några timmar eller hela dagen så betyder det ju att vi kommer de timmarna närmre inflyttningen.
Och speciellt sådana här veckor märks deras arbete verkligen av, då Tobbi kört i Sverige hela veckan. För även om ingen av oss har varit där så har badrumsväggar kaklats och taket i bastun har börjat ta form. Och vi vet att vi helt enkelt har det för bra då vi kan ha papporna på bygget. Och vi är verkligen tacksamma.
Sen måste jag hålla med mammorna om att skulle inte papporna ha bygget att komma till så skulle de nog vid det här laget klättra på väggarna där hemma av tristess, så jag hoppas att de känner att det får lite gott ut av det också.

Ikväll kommer Tobbi hem från sin Sverige runda för den här gången, så imorgon blir det åter full rulle vid bygget skulle jag tro. Dessutom borde resten av kaklet komma då också, så sen får de fortsätta kakla badrummet. Och till helgen ska vi dit igen, och då ska jag ta mig an spacklandet igen. Men en liten paus blir vi nog tvugna att ta, för en speciell lillebror fyller ju år och det måste ju självfallet firas ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar