söndag 25 mars 2012

Vilken helg!

I helgen har det verkligen varit håll igång.

Tog fredagen ledig från jobbet för att gå spendera lite tid på bygget. Skönt med lite kroppsarbete och spacklingen tog ju sig lite längre. Arbetade lite väl länge och stannade lite väl länge hos svärföräldrarna så det var två trötta byggare som till sist tog sig hem på fredagskvällen.
Lördagen blev favorit i repris. Men den här gången med förstärkning. Jenni och Mats kom till bygget och hjälpte till, mer spackling, mer slipning och killarna fixade golvskivorna på övre våningen. Nettie sällade sig till oss och på eftermiddagen och vi fortsatte ytterligare några timmar.
Originaltanken var ju att vi skulle börja grundmåla efter varv två (för att lättare se var det behövdes mer spackel) men det syntes så tydligt ännu på de flesta ställen att vi helt enkelt började på varv tre direkt. Blir spännande att se hur långt vi kommer inne i veckan, allt hänger på Tobbis arbetstider.

Tusen tack för hjälpen!

På lördagskvällen blev det sedan att göra helt om och snygga till sig inför Mattas födelsedagsfest. Så med smink runt ögonen och badkläder packade så lekte vi Tinas Taxi till Solhaga var badtunna och bastu väntade.
Jag hade riktigt trevligt och skrattade så jag grät. Jag träffade en massa människor jag inte träffat på länge och pratade med främlingar. Tror vi behövde en sådan här kväll mitt bland all stressen.

Idag är då såklart en lite segare dag. Klockan har dessutom vridits fram så det har ju redan hunnit bli rätt sent på dagen. Men ingen panik. Det enda måste vi har idag är att åka och handla, resten av tiden har reserverats till soffan, TVn och datorn.
Så idag ska vi ha en riktigt slö dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar